Vi betragter køkkenet som et undervisningssted på lige fod med de andre fag på skolen, hvilket betyder at elever og køkkenpersonale har et tæt samarbejde.
Eleverne kan forvente at deltage i køkkenfunktionen ca. 3 uger under deres efterskoleophold.
Madplan
Kl. 7.15 - 8.00
Morgenmaden foregår som en buffet, hvor eleverne selv udvælger og henter deres morgenmad. Køkkenet tilbyder: Havregryn, havregrød, cornflakes, rugbrød, grovbrød, ost, æg, marmelade, tykmælk, hjemmelavet müsli, mælk, frugt, kaffe og te.
Kl. 10.00
Frugt og knækbrød mm.
Kl. 12.00
Varm mad. Der kan være dage med vegetarmad, grøddage, fiskedage m.m. Der drikkes vand til den varme mad.
Under frokosten er der et parallelforløb hvor den ene halvdel af skolens elever spiser, i mens den anden halvdel forestår rengøringen af skolen. Herefter byttes der.
Kl. 16.00
Grovbrød eller grovboller, knækbrød, marmelade, gulerødder, frugt og ost.